Conferinta AgriTech – Agricultură Ecologică, Tehnologie și Irigare, Ediția I, Timișoara, 13 iunie

Terra Gloria, o organizație non-profit dedicată promovării schimbărilor pozitive în domeniul mediului și agriculturii, este încântată să anunțe desfășurarea evenimentului „AgriTech – Agricultură Ecologică, Tehnologie și Irigare„, care va avea loc în Timișoara, pe data de 13 iunie. Această conferință reprezintă o oportunitate unică pentru a aduce împreună experți și profesioniști din mediul academic, privat, ONG-uri, clustere, precum și reprezentanți ai autorităților și administrației locale și centrale, pentru a explora soluții inovatoare și sustenabile în domeniul agriculturii.

Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara și Pipelife România sunt co-organizatorii acestui eveniment de marcă, care va aduce în prim-plan subiecte cheie precum agricultura ecologică, tehnologia agricolă avansată și importanța irigării eficiente.

Printre vorbitorii principali se numără reprezentanți din mediul academic, privat, ONG-uri, clustere și experți, precum și reprezentanți ai autorităților și administrației locale și centrale. Aceștia vor împărtăși cunoștințele și experiențele lor în domeniul agriculturii, promovând inovația și dezvoltarea durabilă.

Moderatorii evenimentului vor fi prof. dr. Florin Imbrea, decan la Facultatea de Agricultură, Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, și dr. ing. Felföldi Zoltán, președinte al Terra Gloria.


Printre speakerii invitați se numără:

  • Laurentiu Mara, reprezentant Pipelife România
  • Luca Patruno, fondator AGRIFOOD
  • Mihai Cuc, fondator Fabrica de Compost
  • Ciprian Iorga, fondator Skyline Drones & La Orizont
  • Sef de lucrări, dr. ing. Adela Hoble, Facultatea de Horticultură și Afaceri în Dezvoltare Rurală USAMV Cluj Napoca
  • Cătălin Chițu, CTO la Frontier Penta
  • Cristian Moș, vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș
  • Prof. dr. Vincenzo Michele Sellitto, lider de proiect la Biolchim, Italia

„Agricultura Ecologică, Tehnologie și Irigare” reprezintă un forum dedicat explorării soluțiilor inovatoare și sustenabile în agricultură. Participanții vor avea ocazia de a învăța, a dezvolta parteneriate și a împărtăși idei pentru a contribui la o agricultură mai ecologică și eficientă.