Bine ai venit la FABRICA DE COMPOST
Program: 08:00 - 17:00

FABRICA DE COMPOST

favicon fabrica de compost

Despre noi

Revoluționând Agricultura cu Elixirul Infloritor al Fabricii de Compost

SC Agronom Bio Sol SRL, cu sediul în Alba Iulia, este producătorul și distribuitorul a două categorii de produse 100% naturale: fertilizatori și neutralizatori. În contextul actual al schimbărilor climatice și al legislației ambiguu, care pune în pericol solul fertil, compania se concentrează pe soluții sustenabile pentru agricultură.

Produsele sub brandul "Fabrica de Compost" sunt realizate exclusiv din materii organice bogate în nutrienți și microelemente, folosind microorganisme active pentru accelerarea proceselor biologice naturale. Aceste produse au aplicabilitate imediată în agricultură și în domeniul compostării și neutralizării deșeurilor.

Diferitele tipuri de produse au multiple beneficii asupra plantelor și solului. Fertilizatorii foliari și solizi, precum și neutralizatorii de mirosuri, au efecte pozitive în dezvoltarea plantelor, îmbunătățirea structurii solului și reducerea poluării. Aceste produse contribuie la formarea solului fertil și la protejarea acestuia, având un impact în agricultura modernă și în mediu.

Eforturile companiei se îndreaptă spre inovație în protejarea solului fertil, adaptându-se la tehnologiile moderne și având proiecte cu impact social în comunitățile rurale. Produsele lor sunt parte a unei abordări sustenabile pentru a menține fertilitatea solului și a promova practici agricole ecologice sau în tranzit către acestea.

0 +
Clienți
0 +
Hectare
0 +
Hectare Bio
0 +
Litri Vânduți

Our Team Members
Meet The Farmers

shape
Sibiu
IOAN TUDOR</br> telefon: 0724 243 205</br> email:minaexpres@yahoo.com</br> </br> </br> ANDREI ȘTEFAN </br> telefon: 0762 136 091</br> email:agrobiosib2000@gmail.com</br> </br> </br> IOAN OLTEAN</br> telefon: 0749 410 155</br> email:agrobiosib2000@gmail.com
Cluj
NAGY LASZLO</br> telefon: 0745 935 202</br> email: nagy.agro@yahoo.com</br>
Bihor
NAGY LASZLO</br> telefon: 0745 935 202</br> email: nagy.agro@yahoo.com</br>

Parteneri noștri

Shopping Cart

Nessun prodotto nel carrello.