Bine ai venit la FABRICA DE COMPOST
Program: 08:00 - 17:00

FABRICA DE COMPOST

FABRICA DE COMPOST – pentru muncă făcută cu rost

Bună ziua tuturor,

Mă numesc Mihai Cuc și sunt administratorul Agronom Bio Sol SRL, compania care produce fertilizatori, neutralizatori de mirosuri și insecticide organice destinate agriculturii ecologice, sub brandul FABRICA DE COMPOST.
Misiunea noastră este să dezvoltăm produse care să aibă impact imediat asupra solului fertil precum și asupra microflorei bacteriene din sol. Acest deziderat este tangibil chiar și în contextul politic și economic actual.
Venim în ajutorul fermierilor care sunt preocupați de ”moștenirea” pe care o lasă generațiilor viitoare de fermieri. Produsele noastre pe bază de microorganisme sunt ”mănușă” pentru tehnologiile regenerative care pun accent pe rotații ale culturilor precum și pe culturile de înverzire.
Consorțiul de microorganisme pe care îl folosim în acest moment în produsele noastre e superior așa numitelor ”Efective Microorgamisms”, care pot altera microflora bacteriană care ar trebui să prolifereze în sol, dezechilibrând întreg ecosistemul microbian, acest univers care are un rol vital în supraviețuirea vieții pe Terra.
Așa după cum spuneam deja, consorțiul pe care noi îl promovăm este de fapt un ecosistem întreg pe care îl punem într-un sol în care microbiomul a fost nimicit de utilizarea chimicalelor de sinteză, aplicate fără nici un fel de noimă. Atunci când primează doar obținerea banilor uităm de logică. într-un sol sănătos în care microbiomul este sănătos și prosper, ”LA ÎNCEPUT” și doar pentru vreo 2 ani culturile arată bine, apoi începe declinul și apar încet încet bolile, și creșterea costurilor de exploatare.
Mulți fermieri susțin că ei sunt sustenabili, dar până când ne mințim singuri….
Conform datelor științifice recente Terra mai are de oferit puțin sub 60 de recolte până va fi în incapacitate de a mai susține agricultura pe ea.
Îngrijorător și chiar înspăimântător…

Totuși cu eforturile noastre susținute și combinate putem da o șansă ”SOLULUI FERTIL”.

Vă așteptăm alături de noi în această aventură emoționantă!
FABRICA DE COMPOST – pentru muncă făcută cu rost

Mihai Cuc

0745 033 029

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
On Key

Related Posts

familia cereale

MICRO-BIO NUTRIENT CEREALE

Produsul MICRO-BIO NUTRIENT CEREALE este MVP – ul gamei FABRICA DE COMPOST, el fiind cel mai bine vândut produs din portofoliul nostru. Nu întâmplător stau

Shopping Cart

Nessun prodotto nel carrello.