Bine ai venit la FABRICA DE COMPOST
Program: 08:00 - 17:00

FABRICA DE COMPOST

favicon fabrica de compost

CEREALE

Micro-bio nutrient CEREALE

MICRO-BIO NUTRIENT CEREALE este un produs microbiologic activ, certificat ecologic ce poate fi aplicat foliar în culturi agricole cerealiere mari, precum și în culturi de plante tehnice.

Avantajele

1) MICRO-BIO NUTRIENT CEREALE conține un tip de MICORIZE care ajută la dezvoltarea normală a sistemului radicular precum și la ÎNRĂDĂCINARE PROFUNDĂ care e avantajoasă pentru că pe deoparte micorizele penetrează HARD PAN-ul, iar pe de altă parte ele crează microcanale pentru a duce apa și aerul în profunzimea solului unde avem nevoie de ele.

2) MICRO-BIO NUTRIENT CEREALE ajută la DESCOMPUNEREA ACCELERATĂ A RESTURILOR VEGETALE, ceea ce însemnă prelucrare mecanică a solului mult îmbunătățită nemaifiind necesare operații suplimentare de pregătire a stratului germinative cum ar fi frezarea sau discuire cu disc greu pentru a elibera primii 10cm de sol, dar cel mai mare avantaj ar fi că dezintegrând accelerat resturile vegetale acestea intră în circuitul de nutriție al următoarei culturi în proporție de până la 80% încă de la prima aplicare.

3) MICRO-BIO NUTRIENT CEREALE este un FERTILIZANT HUMIC COMPLEX care accelerează creșterea foliajului ceee ce înseamnă capacitate crescută de fotosinteză. Conține micro, mezo și macro elemente necesare procesului de dezvoltare armonioasă a plantelor. Prin acțiunea constantă a MICROORGANISMELOR acestea produc o serie de enzime care contribuie la fixarea unei cantități mai mari de PROTEINĂ BRUTĂ în roade.

4) MICRO-BIO NUTRIENT CEREALE conține peste 60 de tipuri de microorganisme benefice care nu sunt patogene (nu dau boli) și sunt și fitofage distrugând bacteriile, virușii si fungi patogeni. Acest lucru înseamnă că MICRO-BIO NUTRIENT CEREALE asigură PROTECȚIE ANTIFUNGICĂ PRIMARĂ pe toată durata ciclului vegetal. RECOMANDĂM ELIMINAREA ORICĂROR TRATAMENTE ANTIFUNGICE ACOLO UNDE SE FOLOSEȘTE MICRO-BIO NUTRIENT CEREALE, obținând astfel economii reale pentru fermier.

5) MICRO-BIO NUTRIENT CEREALE conține 10 % AMINOACIZI ORGANICI NATURALI LIBERI. Acest compus organic, elimină fenomenul supranumit ”STRESUL PLANTEI”, cauzat de grindină, ploi abundente, secetă excesivă, înghețuri târzii, sau de diferitele tratamente chimice aplicate culturilor în diverse etape a ciclului de vegetație.

6) MICRO-BIO NUTRIENT CEREALE BLOCHEAZĂ absorbția metalelor grele din sol și contribuie la eliminarea pe cale naturală a polunaților organici, ELIMINÂND REZIDUURILE DE GLIFOSAT din sol rezultate în urma aplicării îndelungate de erbicide.

cereale

Alte beneficii

Utilizarea constantă și pe o perioadă mai lungă de timp a produsului MICRO-BIO NUTRIENT CEREALE are următoarele beneficii:

PENTRU PLANTE

- sistem radicular mai puternic, înmugurire acelerată, stimulează înflorirea, fertilitatea și fructificarea,

- stimulează creșterea rapidă și rezistență la diferite bacterii și fungi,

- fortificarea metabolismului plantelor,

- o mai bună reținere a umezelii în plante,

- îmbunătățește rezistența plantelor la stresul salin,

- crește conținutul de proteine și vitamine,

- stimulează creșterea foliajului și implicit crește capacitatea de fotosinteză a plantelor.

PENTRU SOL

- decompactarea naturală a solului la adâncimi mai mari de 60 de cm,

- previne apariția și creșterea micro-florei patogene,

- reduce conținutul de nitrați din mediul în care este utilizat compostul,

- are efect benefic asupra mobilității fosforului și a microelementelor în sol,

- regulator natural al ph-lui solului,

- descompune lent rocile și biodisponibilizează oxizii metalici utili pentru metabolismul plantelor,

- regulator natural al ph-lui solului.

Fișa tehnică a produsului

Rezultatele Produsului Nostru Micro-Bio Nutrient Cereale

Iți stăm la dispoziție

    Shopping Cart

    No products in the cart.