Bine ai venit la FABRICA DE COMPOST
Program: 08:00 - 17:00

FABRICA DE COMPOST

favicon fabrica de compost

FLORI

Micro-bio nutrient FLORI

MICRO-BIO NUTRIENT FLORI este un produs microbiologic activ, certificat ecologic ce poate fi aplicat foliar sau radicular în revitalizarea și întreținerea florilor în culturi domestice, precum și în culturi de flori la scară industrială.

MICRO-BIO NUTRIENT FLORI este un fertilizant humic cpmplex, destinat fertilizărilor foliare sau radiculare, care stimulează creșterea și sănătatea florilor. Conține întreaga paleta de micro, mezzo și macro elemente necesare în dezvoltarea sănătoasă și armonioasă, în plus consorțiul de microorganisme conținute de produs contribuie la aprovizionarea constantă a plantelor cu nutrienți disponibilizați prin defragmentarea solului și a resturilor vegetale.

Avantajele

1) MICRO-BIO NUTRIENT FLORI conține MICROORGANISME BENFICE ACTIVE. Fiind organisme fitofage acestea distrug orice virus sau bacterie aeropurtate care ar putea coloniza plantele îmbolnăvindu-le.
PROTECȚIA ANTIFUNGICĂ PRIMARĂ pe care o asigurăm prin colonizarea plantelor cu aceste microorganisme face ca ORICE ALT TRATAMENT ANTIFUNGIC SĂ NU MAI FIE NECESAR FIIND CHIAR CONTRAINDICAT.

2) MICRO-BIO NUTRIENT FLORI conține MICORIZE care ajută la ÎNRĂDĂCINAREA PROFUNDĂ precum și la creșterea capacității plantelor de a absorbi mai mulți nutrienți din afara arealului natural al rădăcinilor plantelor.

3) MICRO-BIO NUTRIENT FLORI conține AMINOACIZI ORGANICI NATURALI. Acest compus organic, elimină fenomenul supranumit ”STRESUL PLANTEI”, cauzat de diferitele tratamente chimice aplicate culturilor în diverse etape a ciclului de vegetație. Este compatibil cu toate tratamentele fitosanitare, CU EXCEPȚIA TRATAMENTELOR ANITUNGICE.

4) MICRO-BIO NUTRIENT FLORI este obținut prin combinarea mai multor ”sucuri și ceauri” obținute din macerate și gunoiuri de grajd compostate. Un produs secundar obținut în procesele de macerare este OXIDUL DE TITAN. Acest compus chimic organic este extrem de benefic deoarece blochează fermentarea glucidelor din granulele de polen VIABILIZÂNDUL. Rezultatul este ÎNFLORIREA ABUNDENTĂ.

 

Alte beneficii

PENTRU PLANTE

- sistem radicular mai puternic, înmugurire acelerată, stimulează înflorirea și fertilitatea abundente,

- stimulează creșterea rapidă și rezistență la diferite bacterii și fungi,

- fortificarea metabolismului plantelor și arbuștilor,

- o mai bună reținere a umezelii în plante și arbuști,

- îmbunătățește rezistența plantelor la stresul salin,

- crește conținutul de proteine și vitamine din plante și
arbuști,

- stimulează creșterea foliajului și implicit crește capacitatea
de fotosinteză a plantelor.

PENTRU SOL

- decompactarea naturală a solului la adâncimi mai mari de
60 de cm,

- previne apariția și creșterea micro-florei patogene,

- reduce conținutul de nitrați din mediul în care este utilizat
compostul,

- are efect benefic asupra mobilității fosforului și a
microelementelor în sol,

- regulator natural al ph-lui solului,

- descompune lent rocile și biodisponibilizează oxizii
metalici utili pentru metabolismul plantelor,

- regulator natural al ph-lui solulu.

Fișa tehnică a produsului

Iți stăm la dispoziție

    Shopping Cart

    No products in the cart.