Bine ai venit la FABRICA DE COMPOST
Program: 08:00 - 17:00

FABRICA DE COMPOST

favicon fabrica de compost

FRUCTE DE PĂDURE

Micro-bio nutrient FRUCTE DE PĂDURE

MICRO-BIO NUTERIENT FRUCTE DE PĂDURE este un produs microbiologic activ, certificat ecologic ce poate fi aplicat foliar și/sau radicular în culturi intensive de fructe de pădure fie în solare sau sere ori în câmp deschis.

 

Avantajele

1) MICRO-BIO NUTERIENT FRUCTE DE PĂDURE conține MICROORGANISME BENFICE ACTIVE. Aceste organisme nu sunt patogene adică nu dau boli, totodată ele fiind fitofage distrug orice virus sau bacterie aeropurtate care ar putea coloniza plantele.
Datorită acestei componente bacteriologice aplicarea de timpuriu în cultură asigură o PROTECȚIE ANTIFUNGICĂ PRIMARĂ, motiv pentru care RECOMANDĂM CU TĂRIE ELIMINAREA TUTUROR TRATAMENTELOR ANTIFUNGICE ACOLO UNDE SE FOLOSEȘTE MICRO-BIO NUTRIENT FRUCTE DE PĂDURE.

2) MICRO-BIO NUTERIENT FRUCTE DE PĂDURE conține MICORIZE care colonizează rădăcinile de hrănire intrând într-o simbioză puternică cu acestea ajutând plantele, crescându-le capacitatea de ABSORBȚIE ACCELERATĂ A NUTRIENȚILOR din sol din afara arealului natural al rădăcinilor.

3) MICRO-BIO NUTERIENT FRUCTE DE PĂDURE conține AMINOACIZI ORGANICI NATURALI. Acest compus organic, elimină fenomenul supranumit ”STRESUL PLANTEI”, cauzat de tratamente chimice sau datorită unor înghețuri timpurii ori târzii, sau datorită secetei prelungite ori a ploilor abundente, ș.a.m.d. Plantele nu opresc fotosinteza datorită prezenței aminoacizilor.

4) MICRO-BIO NUTERIENT FRUCTE DE PĂDURE este obținut din sucuri și ceaiuri provenite din gunoiuri de grajd și macerate din surse organice. OXIDUL DE TITAN este un compus residual din procesul de macerare inhibă fenomenul de fermentare a glucidelor din granulele de polen. Asta se traduce printr-o VIABILIZARE SPORITĂ, a granulelor de polen deci vom avea ÎNFLORIRE ABUNDENTĂ și implicit FRUCTIFICARE ABUNDENTĂ.

5) MICRO-BIO NUTERIENT FRUCTE DE PĂDURE BLOCHEAZĂ absorbția metalelor grele din sol și contribuie la eliminarea pe cale naturală a polunaților rezultați în urma aplicării îndelungate de fertilizări și tratamente chimice.

 

fructe padure

Alte beneficii

PENTRU PLANTE

- sistem radicular mai puternic, înmugurire acelerată, stimulează înflorirea, fertilitatea și fructificarea,

- stimulează creșterea rapidă și rezistență la diferite bacterii și fungi,

- fortificarea metabolismului plantelor,

- o mai bună reținere a umezelii în plante,

- îmbunătățește rezistența plantelor la stresul salin,

- crește conținutul de proteine și vitamine din fructe,

- stimulează creșterea foliajului și implicit crește capacitatea
de fotosinteză a plantelor.

PENTRU SOL

- decompactarea naturală a solului la adâncimi mai mari de
60 de cm,

- previne apariția și creșterea micro-florei patogene,

- reduce conținutul de nitrați din mediul în care este utilizat
compostul,

- are efect benefic asupra mobilității fosforului și a
microelementelor în sol,

- regulator natural al ph-lui solului,

- descompune lent rocile și biodisponibilizează oxizii
metalici utili pentru metabolismul plantelor,

- regulator natural al ph-lui solulu.

Fișa tehnică a produsului

Iți stăm la dispoziție

    Shopping Cart

    No products in the cart.