Bine ai venit la FABRICA DE COMPOST
Program: 08:00 - 17:00

FABRICA DE COMPOST

favicon fabrica de compost

NEUTRALIZATOR

Micro-bio nutrient NEUTRALIZATOR

MICRO-BIO NEUTRALIZATOR GUNOI GRAJD este un produs microbiologic activ universal, 100% natural, ce poate fi folosit cu succes pentru neutralizarea mirosurilor generate în cadrul proceselor productive din avicultură, zootehnie, și de pe platformele de depozitare a deșeurilor rezultate din culturile Agricole și Horticole.

 

Avantajele

MICRO-BIO NEUTRALIZATOR GUNOI GRAJD este un neutralizant 100% natural, destinat neutralizării nitraților și nitriților precum și a agenților patogeni ce ar putea contamina solul și panza freatică, urmare a depozitării deșeurilor și reziduurilor din agricultură, zootehnie sau industria alimentară.

Efectele imediate ale acestui produs sunt blocarea pierderilor amoniacale și deci reducerea semnificativă a mirosurilor pestilențiale în decursul a 24 ore în proporție de 70 %, precum și a celor sub formă de nitrați și nitriți din deșeurile cu care intră în contact.

Procesul de compostare este accelerat până la 1,5 luni, de la 6-8 luni pe cale naturală. Efectele de durată ale produsului prin înglobarea în sol a compostului obținut prin folosirea MICRO-BIO NETRALIZATOR GUNOI GRAJD.

neutralizator

Detalii

MICRO-BIO NEUTRALIZATOR GUNOI GRAJD se supune  REGULAMENTULUI 14/01/2004, Articolul 3 (2) ,fiind testat de ICIA                Cluj-Napoca, cu Buletin de Încercare 2365 /28.11.2022.
https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocumentAfis/4930

MOD DE APLICARE

Dejecțiile din abatorizare sau nămolurile din stațiile de epurare se stropesc cu o peliculă fină de produs MICRO-BIO NEUTRALIZATOR GUNOI GRAJD diluat în concentrație de 1 % înainte de depozitarea lor în platformele ecologice.
- 5 litrii de MICRO-BIO NEUTRALIZATOR GUNOI GRAJD amestecați cu 500 l de apă sunt suficienți pentru a trata până la 25 mc de dejecții solide.
- 5 litrii de MICRO-BIO NEUTRALIZATOR GUNOI GRAJD pot trata până la 150 mc de dejecții lichide acumulate în recipinți de depozitare subterani.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE

Se agită sau se amestecă bine înainte de utilizare. Diluarea MICRO-BIO NEUTRALIZATOR GUNOI GRAJD prin preparare nu afectează calitățile acestuia.

Asigurați condițiile de pulverizare adecvate, de exemplu: temperatură, umiditate, viteza vântului, înainte de aplicarea MICRO-BIO NEUTRALIZATOR GUNOI GRAJD.

După prepararea soluției, se va folosi imediat. Se poate dilua în proporție de 1:100 până la 1:1000, în funcție de aplicația unde este folosit, microorganismele prezente în produs rămânând vii și active pe toată durata procesului de neutralizare.

Fișa tehnică a produsului

Iți stăm la dispoziție

    Shopping Cart

    No products in the cart.