Bine ai venit la FABRICA DE COMPOST
Program: 08:00 - 17:00

FABRICA DE COMPOST

favicon fabrica de compost

POMI

Micro-bio nutrient POMI

MICRO-BIO NUTRIENT POMI este un produs microbiologic activ, certificat ecologic ce poate fi aplicat foliar și/sau radicular în fertilizarea și întreținerea livezilor de pomi fructiferi în regim ecologic, dar pretabil și în culture convenționale.

MICRO-BIO NUTERIENT POMI este un fertilizant humic, destinat fertilizărilor foliare și / sau radiculare, care stimulează creșterea foliajului și dezvoltarea armonioasă și sănătoasă a sistemului radicular.
Conține și favorizează formarea naturală a unor substanțe ușor de absorbit de către plante, de exemplu: acizi humici, humați, fulvoacizi, o gamă variată de aminoacizi, vitamine și fitohormoni naturali, microelemente (fier, cupru, zinc, mangan, bor, molibden) și macroelemente (azot, fosfor, potasiu, carbon, calciu, sulf, magneziu), și micro-organisme benefice, ceea ce contribuie la obținerea unui sistem imunitar mai puternic pentru pomi, adică o rezistență mai mare la boli și la schimbările bruște de temperatură.

Avantajele

1) MICRO-BIO NUTERIENT POMI conține MICROORGANISME BENFICE ACTIVE. Fiind organisme fitofage acestea distrug orice virus sau bacterie aeropurtate care ar putea coloniza plantele, asigurând astfel o PROTECȚIE ANTIFUNGICĂ PRIMARĂ. Datorită aderenței mari la suprafața foliajului pomilor e aproape imposibil să fie spălate toate de pe frunze, spre deosebire de fungicidele de contact sau cele sistemice care sunt pur și simplu spălate mecanic prin actiunea apei de ploaie.

2) MICRO-BIO NUTERIENT POMI conține o serie de MICORIZE CE AJUTĂ SISTEMUL RADICULAR să se dezvolte continuu și să poată accesa pe de-o parte nutrienți din afara arealului său natural, iar pe de altă parte să acceseze cantități însemnate de apă chiar și în perioade secetoase.

3) MICRO-BIO NUTERIENT POMI conține AMINOACIZI ORGANICI NATURALI. Acest compus organic, elimină fenomenul supranumit ”STRESUL PLANTEI”, cauzat de diferitele tratamente chimice aplicate culturilor în diverse etape a ciclului de vegetație. Este COMPATIBIL cu toate tratamentele de NUTRIȚIE și FITOSANITARE, CU EXCEPȚIA ANTIFUNGICELOR DE ORICE FEL.

4) MICRO-BIO NUTRIENT POMI BLOCHEAZĂ absorbția metalelor grele din sol și contribuie la eliminarea pe cale naturală a polunaților fixați în sol.

pomi

Alte beneficii

Utilizarea constantă și pe o perioadă mai lungă de timp a produsului MICRO-BIO NUTRIENT POMI are următoarele beneficii:

PENTRU PLANTE

- sistem radicular mai puternic, înmugurire acelerată, stimulează înflorirea, și fructificarea abundente,

- stimulează creșterea rapidă și rezistență la diferite bacterii și fungi,

- fortificarea metabolismului plantelor,

- o mai bună reținere a umezelii în plante,

- îmbunătățește rezistența plantelor la stresul salin,

- crește conținutul de proteine și vitamine din fructe,

- stimulează creșterea foliajului și implicit crește capacitatea de fotosinteză a plantelor.

PENTRU SOL

- decompactarea naturală a solului la adâncimi mai mari de 60 de cm,

- previne apariția și creșterea micro-florei patogene,

- reduce conținutul de nitrați din mediul în care este utilizat compostul,

- are efect benefic asupra mobilității fosforului și a microelementelor în sol,

- regulator natural al ph-lui solului,

- descompune lent rocile și biodisponibilizează oxizii metalici utili pentru metabolismul plantelor,

- regulator natural al ph-lui solului.

Fișa tehnică a produsului

Iți stăm la dispoziție

    Shopping Cart

    No products in the cart.