Bine ai venit la FABRICA DE COMPOST
Program: 08:00 - 17:00

FABRICA DE COMPOST

favicon fabrica de compost

GAZON

Micro-bio nutrient GAZON

MICRO-BIO NUTRIENT GAZON este un produs microbiologic activ, certificat ecologic ce poate fi aplicat foliar și radicular pe toate tipurile de gazon, recomandat pentru revitalizare și întreținere pe toată durata ciclului vegetal, destinat fertilizărilor foliare, ce trebuie aplicat de timpuriu pe culturile de lucernă sau pe pășunile exploatate prin cosire, care stimulează creșterea și sănătatea plantelor.

MICRO-BIO NUTRIENT GAZON este un fertilizant humic complex, destinat fertilizărilor foliare sau radiculare, prin irigare, picurare, aspersie sau orice alt sistem de fertirigare deservește peluza de gazon ce trebuie tratată.

Avantajele

1) MICRO-BIO NUTRIENT GAZON este un ACCELERATOR DE VEGETAȚIE bogat în microelemente necesare dezvoltării armonioase a oricărui tip de gazon.
Asta face ca încă de la prima folosire a produsului, gazonul să aibă o dezvoltare rapidă. Conținutul mare de AMINOACIZI ORGANICI NATURALI LIBERI, face ca, fenomenul supranumit ”STRESUL PLANTEI”, cauzat de diferitele tratamente chimice aplicate gazonului în diverse etape a ciclului de vegetație, SĂ FIE ELIMINAT. Este compatibil cu toate tratamentele fitosanitare totuși, ESTE RECOMANDATĂ ELIMINAREA COMPLETĂ A TRATAMENTELOR ANTIFUNGICE DE ORICE FEL.

2) MICRO-BIO NUTRIENT GAZON conține MICROORGANISME BENFICE ACTIVE. Fiind organisme fitofage acestea distrug orice virus sau bacterie aeropurtate care ar putea coloniza plantele. Acest lucru ASIGURĂ UN FOARTE BUN TRATAMENT ANTIFUNGIC PRIMAR. De asemenea avantajul fungilor benefici nepatogeni asigură vindecarea rapidă a rănilor provocate de lucrările de întreținere periodice cum ar fi cositul, scarificatul ș.a.m.d.

3) MICRO-BIO NUTRIENT GAZON este mai mult decât un foliar datorită acestor microrganisme odată ajunse în sol trăiesc într-o simbioză perfecta cu rădăcinile plantelor aducând nutrienți din sol unde răfdăcinile nu au acces.

4) MICRO-BIO NUTRIENT GAZON conține de asemenea MICORIZE care ajută plantele să dezvolte un sistem radicular bogat, sănătos și care este capabil să asigure vitalitate gazonului chiar și în stresul datorat perioadelor mai lungi de secetă. Înrădăcinarea profundă este benefică atât producătorilor de gazon cât și peisagiștilor care economisesc timp și resurse în întreținerea pe termen lung a peluzelor.

 

Alte beneficii

Utilizarea constantă și pe o perioadă mai lungă de timp a produsului MICRO-BIO NUTRIENT GAZON are următoarele beneficii:

PENTRU PLANTE

- sistem radicular mai puternic datorită densității crescute a acestuia,

- stimulează creșterea rapidă și rezistență la diferite bacterii și fungi,

- fortificarea metabolismului plantelor,

- o mai bună reținere a umezelii în plante,

- îmbunătățește rezistența plantelor la stresul salin,

- crește conținutul de proteine și vitamine din plante,

- stimulează creșterea foliajului și implicit crește
capacitatea de fotosinteză a plantelor.

PENTRU SOL

- decompactarea naturală a solului la adâncimi mai mari de 60 de cm,

- previne apariția și creșterea micro-florei patogene,

- reduce conținutul de nitrați din mediul în care este
utilizat compostul,

- are efect benefic asupra mobilității fosforului și a microelementelor în sol,

- regulator natural al ph-lui solului,

- descompune lent rocile și biodisponibilizează oxizii metalici utili pentru metabolismul plantelor,

- regulator natural al ph-lui solului

Fișa tehnică a produsului

Iți stăm la dispoziție

    Shopping Cart

    No products in the cart.