Bine ai venit la FABRICA DE COMPOST
Program: 08:00 - 17:00

FABRICA DE COMPOST

favicon fabrica de compost

LEGUME

Micro-bio nutrient LEGUME

MICRO-BIO NUTRIENT LEGUME este un produs microbiologic activ, certificat ecologic ce poate fi aplicat foliar, precum și radicular în culturile legumicole în solare sau în câmp deschis.

MICRO-BIO NUTRIENT LEGUME este un fertilizant humic, destinat fertilizărilor foliare sau radiculare, care stimulează creșterea și sănătatea plantelor. Conține și favorizează formarea naturală a unor substanțe ușor de absorbit de către plante, de exemplu: acizi humici, humați, fulvoacizi, o gamă variată de aminoacizi, vitamine și fitohormoni naturali, microelemente (fier, cupru, zinc, mangan, bor, molibden) și macroelemente (azot, fosfor, potasiu, carbon, calciu, sulf, magneziu), și microorganisme benefice, ceea ce contribuie la obținerea unui sistem imunitar mai puternic pentru plante, adică o rezistență mai mare la boli și la schimbările bruște de temperatură.

Avantajele

1) MICRO-BIO NUTRIENT LEGUME conține AMINOACIZI ORGANICI NATURALI. Acest compus organic, elimină fenomenul supranumit ”STRESUL PLANTEI”, cauzat de diferitele tratamente chimice aplicate culturilor în diverse etape a ciclului de vegetație. Este compatibil cu toate tratamentele fitosanitare.

2) MICRO-BIO   LEGUME conține MICROORGANISME BENFICE ACTIVE. Fiind organisme fitofage acestea distrug orice virus sau bacterie aeropurtate care ar putea coloniza plantele. Datorită aderenței mari la suprafața foliajului plantelor e aproape imposibil să fie spălate toate de pe frunze, spre deosebire de fungicidele de contact sau cele sistemice care sunt pur și simplu spălate mecanic prin acțiunea apei de ploaie.

3) MICRO-BIO NUTRIENT LEGUME BLOCHEAZĂ absorbția metalelor grele din sol și contribuie la eliminarea pe cale naturală a polunaților organici, ELIMINÂND REZIDUURILE DE GLIFOSAT din sol rezultate în urma aplicării îndelungate de erbicide.

4) MICRO-BIO NUTRIENT LEGUME conține MICROORGANISME care prin acțiunea lor produc o SERIE DE ENZIME care ajută la fixarea unui procent de până la 10% mai multă PROTEINĂ BRUTĂ în roade.

5) MICRO-BIO NUTRIENT LEGUME prin acțiunea consorțiului special de microorganisme pe care le conține fixează carbonul și nitrații și nitriții astfel că nu se mai pierd acești compuși esențiali pentru culturi, stopând totodată poluarea cu acesți compuși.

legume

Alte beneficii

Utilizarea constantă și pe o perioadă mai lungă de timp a produsului MICRO-BIO NUTRIENT LEGUME are următoarele beneficii:

PENTRU PLANTE

- sistem radicular mai puternic, înmugurire acelerată, stimulează înflorirea, și fructificarea abundente,

- stimulează creșterea rapidă și rezistență la diferite bacterii și fungi patogeni,

- fortificarea metabolismului plantelor,

- o mai bună reținere a umezelii în plante,

- îmbunătățește rezistența plantelor la stresul salin,

- crește conținutul de proteine și vitamine din plante și fructe,

- stimulează creșterea foliajului și implicit crește capacitatea de fotosinteză a plantelor.

PENTRU SOL

- decompactarea naturală a solului la adâncimi mai mari de 60 de cm,

- previne apariția și creșterea micro-florei patogene,

- reduce conținutul de nitrați din mediul în care este utilizat compostul,

- are efect benefic asupra mobilității fosforului și a microelementelor în sol,

- regulator natural al ph-lui solului,

- descompune lent rocile și biodisponibilizează oxizii metalici utili pentru metabolismul plantelor,

- regulator natural al ph-lui solului.

Fișa tehnică a produsului

Iți stăm la dispoziție

    Shopping Cart

    No products in the cart.