Bine ai venit la FABRICA DE COMPOST
Program: 08:00 - 17:00

FABRICA DE COMPOST

favicon fabrica de compost

PĂȘUNE ȘI LUCERNĂ

Micro-bio nutrient PĂȘUNE ȘI LUCERNĂ

MICRO-BIO NUTRIENT PĂȘUNE&LUCERNĂ este un produs microbiologic activ, certificat ecologic ce poate fi aplicat foliar în culturi agricole de lucernă sau culture de înverzire, precum și pentru întreținerea pășunilor. Este un fertilizant humic, destinat fertilizărilor foliare, ce trebuie aplicat de timpuriu pe culturile de lucernă sau pe pășunile exploatate prin cosire, care stimulează creșterea și sănătatea plantelor.

Avantajele

1) MICRO-BIO NUTRIENT PĂȘUNE&LUCERNĂ conține MICROORGANISME BENFICE ACTIVE care prin acțiunea lor ajută la mărirea suprafeței foliare a plantelor ceea ce face ca fotosinteza să fie accelerată și deci crește cantitatea de biomasă rezultată la fiecare cosire. Datorită accelerării vegetative prin tratamentele făcute imediat după cosire, crește și numărul de coase ce trebuie făcute per total ciclu de vegetație. 

2) MICRO-BIO NUTRIENT PĂȘUNE&LUCERNĂ conține MICROORGANISME BENFICE ACTIVE care ajută plantele să se vindece mai repede după cosire. De asemenea aceste microorganisme asigură PROTECȚIE ANTIFUNGICĂ PRIMARĂ, în consecință ESTE RECOMANDAT SĂ NU FIE FOLOSIT NICI UN TRATAMENT ANTIFUNGIC UNDE ESTE FOLOSIT MICRO-BIO NUTRIENT PĂȘUNE și LUCERNĂ.

3) MICRO-BIO NUTRIENT PĂȘUNE&LUCERNĂ conține MICORIZE care ajută la ÎNRĂDĂCINAREA PROFUNDĂ A CULTURII, dezvoltând sistemul radicular ceea ce favorizează creșterea plantelor și în condiții de secetă prelungită. De asemenea sistemul imunitar natural al plantelor este mai puternic.

4) MICRO-BIO NUTRIENT PĂȘUNE&LUCERNĂ are un conținut mare de AMINOACIZI, care elimină STRESUL PLANTELOR, datorat secetei prelungite, a precipitațiilor abundente sau a stresului tratamentelor chimice.

5) MICRO-BIO NUTRIENT PĂȘUNE&LUCERNĂ conține o serie de enzime care îmbunătățesc sinteza proteinelor în plante, aducând un spor de proteină brută de până la 8% în Frunze. Acest aport se realizează dacă tratamentele sunt făcute conform recomandărilor din această fișă, iar recoltarea se face la momentul optim și în maniera optimă pentru ca frunzele să nu fie atât de uscate încât să se scuture.

Alte beneficii

Utilizarea constantă și pe o perioadă mai lungă de timp a produsului MICRO-BIO NUTRIENT PĂȘUNE&LUCERNĂ are următoarele beneficii:

PENTRU PLANTE

- sistem radicular mai puternic, stimulează înflorirea și fertilitatea plantelor,

- stimulează creșterea rapidă și rezistență la diferite bacterii și fungi,- fortificarea metabolismului plantelor,

- fortificarea metabolismului plantelor,

- o mai bună reținere a umezelii în plante,

- îmbunătățește rezistența plantelor la stresul salin,

- crește conținutul de proteine și vitamine din frunze, datorită enzimelor din produs,

- stimulează creșterea foliajului și implicit crește capacitatea de fotosinteză a plantelor.

PENTRU SOL

- decompactarea naturală a solului la adâncimi mai mari de 60 de cm,

- previne apariția și creșterea micro-florei patogene,

- reduce conținutul de nitrați din mediul în care este utilizat compostul,

- are efect benefic asupra mobilității fosforului și a microelementelor în sol,

- regulator natural al ph-lui solului,

- descompune lent rocile și biodisponibilizează oxizii metalici utili pentru metabolismul plantelor,

- regulator natural al ph-lui solului

Fișa tehnică a produsului

Iți stăm la dispoziție

    Shopping Cart

    No products in the cart.