Bine ai venit la FABRICA DE COMPOST
Program: 08:00 - 17:00

FABRICA DE COMPOST

favicon fabrica de compost

TOTAL

Micro-bio nutrient TOTAL

MICRO-BIO NUTRIENT TOTAL este un produs microbiologic activ, certificat ecologic ce poate fi aplicat foliar sau radicular pentru fertilizarea și întreținerea tuturor tipurilor de plante ornamentale și de peisagistică.

Este un fertilizant humic complex, destinat fertilizărilor foliare și/sau radiculare, care stimulează creșterea și sănătatea plantelor ornamentale precum și a celor din peisagistică.

 

Avantajele

1) MICRO-BIO NUTRIENT TOTAL conține MICROORGANISME BENFICE ACTIVE care nu sunt patogene, dar sunt fitofage acestea distrug orice virus sau bacterie aeropurtate care ar putea coloniza plantele îmbolnăvindu-le. Recomandăm folosirea MICRO-BIO NUTRIENT TOTAL, în tratarea și întreținerea plantelor ornamentale și de peisagistică, datorită faptului că aceste microorganisme pe care le conține produsul ajută la vindecarea accelerate a rănilor provocate de lucrările specific de întreținere, totodată MICRO-BIO NUTRIENT TOTAL asigură PROTECȚIE ANTIFUNGICĂ PRIMARĂ ceea ce înseamnă economisirea de resurse și timp pentru peisagist. ESTE CONTRAINDICATĂ FOLOSIREA DE ANTIFUNGICE DE ORICE FEL ACOLO UNDE SE FOLOSEȘTE MICRO-BIO NUTREIENT TOTAL.

2) MICRO-BIO NUTRIENT TOTAL conține MICORIZE ce contribuie la înrădăcinarea profundă, fiind cunoscut și recunoscut efectul benefic al micorizelor ce triesc în simbioză totală cu rădăcinile plantelor favorizând absorbția de nutrienți din sol din afara arealului rădăcinilor plantelor, asta însemnând plante sănătoase și cu sistem imunitar puternic.

3) MICRO-BIO NUTRIENT TOTAL conține AMINOACIZI ORGANICI NATURALI. Acest compus organic, elimină fenomenul supranumit ”STRESUL PLANTEI”, cauzat de diferitele tratamente chimice aplicate plantelor în diverse etape a ciclului de vegetație.

4) MICRO-BIO NUTRIENT TOTAL conține o serie de microelemente benefice pentru accelerarea vegetației, însă cel mai avantajos element pe care produsul îl conține ca efect al proceselor de macerare prin care este obținut, este OXIDUL DE TITAN. Acesta inhibă fenomenul de fermentare a granulelor de polen, VIBILIZÂND mai multe granule de polen, efectul vizibil pentru plante este ÎNFLORIREA ABUNDENTĂ.

 

Alte beneficii

PENTRU PLANTE

- sistem radicular mai puternic, înmugurire acelerată, stimulează înflorirea și fertilitatea abundente,

- stimulează creșterea rapidă și rezistență la diferite bacterii și fungi,

- fortificarea metabolismului plantelor și arbuștilor,

- o mai bună reținere a umezelii în plante și arbuști,

- îmbunătățește rezistența plantelor la stresul salin,

- crește conținutul de proteine și vitamine din plante și
arbuști,

- stimulează creșterea foliajului și implicit crește capacitatea
de fotosinteză a plantelor și a arbuștilor

PENTRU SOL

- decompactarea naturală a solului la adâncimi mai mari de
60 de cm,

- previne apariția și creșterea micro-florei patogene,

- reduce conținutul de nitrați din mediul în care este utilizat
compostul,

- are efect benefic asupra mobilității fosforului și a
microelementelor în sol,

- regulator natural al ph-lui solului,

- descompune lent rocile și biodisponibilizează oxizii
metalici utili pentru metabolismul plantelor,

- regulator natural al ph-lui solulu.

Fișa tehnică a produsului

Iți stăm la dispoziție

    Shopping Cart

    No products in the cart.