Bine ai venit la FABRICA DE COMPOST
Program: 08:00 - 17:00

FABRICA DE COMPOST

favicon fabrica de compost

VIȚĂ DE VIE

Micro-bio nutrient VIȚĂ DE VIE

MICRO-BIO NUTRIENT VIȚĂ DE VIE este un produs microbiologic activ, certificat ecologic ce poate fi aplicat foliar sau radicular în culturi intensive de viță de vie. Este un fertilizant humic complex, destinat fertilizărilor foliare sau radiculare, care stimulează creșterea și sănătatea plantelor, întărindu-le imunitatea naturală.

Avantajele

1) MICRO-BIO NUTRIENT VIȚĂ DE VIE conține un consorțiu de MICROORGANISME BENFICE ACTIVE. Aceste organisme nu sunt patogene, adică nu dau boli, totuși ele sunt fitofage distrug orice virus sau bacterie aeropurtate care ar putea coloniza plantele. Datorită aderenței mari la suprafața foliajului plantelor nu sunt spălate de pe frunze, spre deosebire de fungicidele de contact sau cele sistemice care sunt pur și simplu spălate mecanic prin actiunea apei de ploaie.
Astfel având acest factor microbiologic ESTE RECOMANDAT CA SĂ FIE ELIMINATE TOATE TRATAMENTELE ANTIFUNGICE ACOLO UNDE SE FOLOSEȘTE MICRO-BIO NUTRIENT VIȚĂ DE VIE. În cazul unui atac fungic se poate aplica o DOZĂ MAI MARE de MICROBIO NUTRIENT VIȚĂ DE VIE fără a fi necesar a se folosi vreun antifungic.

2) MICRO-BIO NUTRIENT VIȚĂ DE VIE conține MICORIZE ce intră în simbioză cu rădăcinile de hrănire ale plantelor mărind arealul natural de hrănire al vițelor de vie ceea ce înseamnă o cantitate mai mare de nutrienți din sol de fotosintetizat.

3) MICRO-BIO NUTRIENT VIȚĂ DE VIE conține microorganisme capabile să DEFRAGMENTEZE SOLUL la adâncimi mai mari de 60 cm disponibilizând o sumedenie de nutrienți blocați în sol, deci asta înseamnă în final obșinerea unei mai mare COMPLEXITĂȚI A SAVORII FRUCTULUI, deci O POTENȚARE A GUSTULUI specific zonei plantației.

4) MICRO-BIO NUTRIENT VIȚĂ DE VIE conține AMINOACIZI ORGANICI NATURALI. Acest compus organic, elimină fenomenul supranumit ”STRESUL PLANTEI”, cauzat de tratamente, tehnologii sau de intemperii.

5) MICRO-BIO NUTRIENT VIȚĂ DE VIE BLOCHEAZĂ absorbția metalelor grele din sol și contribuie la eliminarea pe cale naturală a polunaților rezultați în urma aplicării îndelungate de erbicide.

 

vita de vie

Alte beneficii

Utilizarea constantă și pe o perioadă mai lungă de timp a produsului MICRO-BIO NUTRIENT VIȚĂ DE VIE are următoarele beneficii:

PENTRU PLANTE

- sistem radicular mai puternic, înmugurire acelerată, stimulează înflorirea, fertilitatea și fructificarea,

- stimulează creșterea rapidă și rezistență la diferite bacterii și fungi,

- fortificarea metabolismului plantelor,

- o mai bună reținere a umezelii în plante,

- îmbunătățește rezistența plantelor la stresul salin,

- crește conținutul de proteine și vitamine,

- stimulează creșterea foliajului și implicit crește capacitatea de fotosinteză a plantelor.

PENTRU SOL

- decompactarea naturală a solului la adâncimi mai mari de 60 de cm,

- previne apariția și creșterea micro-florei patogene,

- reduce conținutul de nitrați din mediul în care este utilizat compostul,

- are efect benefic asupra mobilității fosforului și a microelementelor în sol,

- regulator natural al ph-lui solului,

- descompune lent rocile și biodisponibilizează oxizii metalici utili pentru metabolismul plantelor,

- regulator natural al ph-lui solului.

Fișa tehnică a produsului

Iți stăm la dispoziție

    Shopping Cart

    No products in the cart.